Zoya Goes Pretty

Zoya Goes Pretty - enkel och ren hudvård!

Huvudingrediensen i Zoya Goes Pretty produkterna är rent oraffinerat ekologiskt sheasmör som är oehört återfuktande och verkar direkt lugnande på huden. Rent obehandlat oraffinerat sheasmör liknar stora klumpar av hård karamellglass som är fast i rumstemperatur, men smälter lätt i händerna och absorberas av huden.

Zoya Goes Pretty produkter är 100% ekologiska och innehåller högst 2 ingredienser. Dessutom har alla ingredienser har smälts ihop under 40 grader - den varsamma hanteringen av råvarorna garanterar att alla viktiga näringsämnen finns kvar.
Zoya Goes Pretty
Ångdestillerat rosenvatten av färska ekologiska rosenblad. Svalkande och uppfriskande, förbereder huden för efterkommande ansiktsvård. Uppfriskande och återfuktande på huden, mild och mjukgörande ..
110.00kr
Ett väldoftande och lyxigt sätt att boosta huden! Ge din hud en friskare lyster och bättre utseende genom att spraya på hyden de mest kraftfulla traditionella oljorna - nyponolja och rosenolja. Och ..
149.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med nyponolja från Zoya goes pretty. Sheasmör med nyponolja ger näring och vitaliserar huden. Antiinflammatorisk nyponolja stimulerar cellförnyelsen och motverkar ..
139.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med lavendelolja från Zoya goes pretty. Avstressande lavendelolja tillsammans med vårdande sheasmör gör produkten från Zoya goes pretty rogivande både för kropp o..
99.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med argan- och jojobaolja från Zoya goes pretty. Ekologiskt body butter med kokos och apelsin återfuktar djupt och ger näring. Doftar ljuvligt av apelsin och kok..
169.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med raw kakaosmör och mynta från Zoya goes pretty. Doftar ljuvligt av choklad och mynta! Kallpressat kakaosmör mjukgör huden och återfuktar på djupet. Mandelolja..
169.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med arganolja från Zoya goes pretty. 100% ekologiskt oraffinerat sheasmör med arganolja. Sheasmör ger näring och håller huden härligt mjuk och återfuktad. Arganol..
159.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med kokosolja från Zoya goes pretty. Sheasmör med kokosolja - en väldoftande blandning som återfuktar och mjukgör från topp till tå. Idealisk för torr och stressa..
159.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med jordgubbs- och kokosolja från Zoya goes pretty. Ekologisk body mousse med sheasmör och jordgubbsolja. Kallpressad jordgubbsolja i kombination med sheasmör och..
169.00kr
Näringsrika, kallpressade oljor är ett måste för att kunna hålla håret väl återfuktat och fräscht och Zoya Goes Pretty har skapat en riklig kombination av välgörande och milt doftande oljor för det. ..
180.00kr
Face- och bodybutter med mjuk konsistens och ljuvlig doft av marsipan. Lämplig för torr, mogen och känslig hud. Produkten innehåller en kombination av kallpressat kakaosmör och plommonkärnolja s..
123.00kr
Djupt närande face- och bodybutter med en ljuvlig doft av vanilj och kakao. Absorberas snabbt och gör huden mjuk och återfuktad. Lämplig för normal, torr och mogen hud. Innehåller kakaosmör som ..
123.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.