Zoya Goes Pretty

Zoya Goes Pretty - enkel och ren hudvård!

Huvudingrediensen i Zoya Goes Pretty produkterna är rent oraffinerat ekologiskt sheasmör som är oehört återfuktande och verkar direkt lugnande på huden. Rent obehandlat oraffinerat sheasmör liknar stora klumpar av hård karamellglass som är fast i rumstemperatur, men smälter lätt i händerna och absorberas av huden.

Zoya Goes Pretty produkter är 100% ekologiska och innehåller högst 2 ingredienser. Dessutom har alla ingredienser har smälts ihop under 40 grader - den varsamma hanteringen av råvarorna garanterar att alla viktiga näringsämnen finns kvar.
Zoya Goes Pretty
Ångdestillerat rosenvatten av färska ekologiska rosenblad. Svalkande och uppfriskande, förbereder huden för efterkommande ansiktsvård. Uppfriskande och återfuktande på huden, mild och mjukgörande ..
110.00kr
Ekologisk kallpressad nyponfröolja som ger lyster och skyddar huden mot för tidig åldrande. Minimerar fina linjer och ärr, samt är extraordinärt regenererande och uppstramande. Hjälper till att j..
229.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med nyponolja från Zoya goes pretty. Sheasmör med nyponolja ger näring och vitaliserar huden. Antiinflammatorisk nyponolja stimulerar cellförnyelsen och motverkar ..
145.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med lavendelolja från Zoya goes pretty. Avstressande lavendelolja tillsammans med vårdande sheasmör gör produkten från Zoya goes pretty rogivande både för kropp o..
109.00kr
Berikande ansiktsbalsam för mycket torr, mogen och trött hy från Zoya goes pretty. Ekologisk kallpressad avokadoolja i kombination med sheasmör och jojobaolja återfuktar på djupet och skapar en skydds..
149.00kr
En skonsam och mild rengöringsmousse för alla hudtyper från Zoya goes pretty. Innehåller naturligt aloe vera extrakt och ekologiskt rosenvatten.Rengör huden på djupet och bevarar den naturliga pH-bala..
177.00kr
Återfuktande och lugnande ansiktsmask med uppljusande effekt för alla hudtyper. Ansiktsmasken är berikad med ekologisk gurkmeja, ingefära, vindruvsextrakt samt eteriska oljor av mandarin och frankinc..
145.00kr
100% rent lavendelvatten framställt genom ångdestillering av handplockade och ekologiskt odlade lavendelblommor. Lavendeldoften anses vara lugnande, avslappnande och balanserande. Använd den som ansi..
109.00kr
Intensivt utjämnande ansiktsserum med rosenvatten, hyaluronsyra & röd algextrakt. Verkar djupt återfuktande och mjukgörande, bidrar till att jämna ut fina linjer och rynkor. Produkten är 100% ..
229.00kr
Ekologiskt, oraffinerat sheasmör med arganolja från Zoya goes pretty. 100% ekologiskt oraffinerat sheasmör med arganolja. Sheasmör ger näring och håller huden härligt mjuk och återfuktad. Arganol..
109.00kr
Näringsrika, kallpressade oljor är ett måste för att kunna hålla håret väl återfuktat och fräscht och Zoya Goes Pretty har skapat en riklig kombination av välgörande och milt doftande oljor för det. ..
145.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.