Ekologiska Trosskydd

Vanliga trosskydd är i regel tillverkade av syntetmaterial som plast, polypropylen, polyakrylater, ytbehandlingsmedel och ibland även parfymer. Detta orsakar ofta återkommande underlivsbesvär hos många kvinnor och ekologiska trosskydd rekommenderas av gynekologer för att kvinnor skall bli kvitt sina besvär eller helt enkelt inte utsätta sig för att drabbas av detta i onödan.

Våra ekologiska trosskydd innehåller 100% ekologisk bomull som ej klorblekts med superabsorbenter och spärrskikt av majsstärkelse. Ekologiska trosskydd är därför också biologiskt nedbrytbara och komposterbara.

Ekologiska Trosskydd är speciellt bra för dig som som ofta får klåda, sveda och flytningar och för dig som har känslig hy.

Ekologiska Trosskydd Natracare
Ekorondellen Fussybutt Trosskydd Turkosgrön. Underbara, färgglada trosskydd av handfärgat ekologiskt material. Gjord av två lager; ekologisk bambuvelour och ekologisk bomull. Bambun är färgad f..
69.00kr
Natracare Trosskydd Mini har en enkel rak design som passar diskret i dina trosor. Natracare Trosskydd Mini är lämplig att använda då du vill ha ett skydd vid tillfälliga flytningar. Trosskyddet har e..
24.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.