Tillbehör

Här hittar du tillbehör och verktyg av bra kvalité för hygien och skönhetsvård såsom; makeup-borstar, tvålpåse, nässköljare mm.

Tillbehör Accessories
100% naturlig produkt för rengöring av ansiktet, för alla hudtyper. Tillverkad av naturlig konjaksrot genom att ånga de ätbara fibrerna - och den är helt kemikaliefri! Konjakrot är naturligt basisk o..
68.00kr
100% naturlig produkt för rengöring av ansiktet, lämplig för fet och kombinerad hy. Tillverkad av naturlig konjaksrot genom att ånga de ätbara fibrerna - och den är helt kemikaliefri! Konjakrot är na..
68.00kr
100% naturlig produkt för rengöring av ansiktet, för alla hudtyper. Tillverkad av naturlig konjaksrot genom att ånga de ätbara fibrerna - och den är helt kemikaliefri! Konjakrot är naturligt basisk o..
68.00kr
100% naturlig produkt för rengöring av ansiktet, för alla hudtyper. Tillverkad av naturlig konjaksrot genom att ånga de ätbara fibrerna - och den är helt kemikaliefri! Konjakrot är naturligt basisk o..
68.00kr
Bocoton Bomullsrondeller - Ekologiska och Fairtrade rättvisemärkta. Bocoton erbjuder bomullsrondeller som är certifierade av Ecocert och följer deras guidelines för ekologisk fairtrade märkning. Bo..
19.00kr
Filit fotfil vit - fotfilen är anpassad för fotens alla delar. Slipytan som används är av karaktären våtslippapper och kan användas i vatten. Vi säljer också refill till Filit fotfilar. Användning..
65.00kr
Redecker tvålkopp av oljad bok med rundade kanter och gummifötter...
59.00kr
Slut på problemet med trista tvålrester. Med tvålpåsen kan du använda dina fasta tvålar till sista flisan och kan ge huden lite peeling samtidigt.Storlek: 11 x 12,5 cmAnvändning: Samla tvålrester i på..
55.00kr
Bocoton Bomullstops - Ekologiska och Fairtrade rättvisemärkta. Bocoton erbjuder bomullstops som är certifierade av Ecocert och följer deras guidelines för ekologisk fairtrade märkning. Bomullen plo..
26.00kr
Refill till Filit fotfil...
29.00kr
Ekorondellen Mediterrenean - blåa, lila och turkosa, sköna, svala toner. Handfärgade med giftfria färger. De är tvättbara i 60 grader, normal tvätt, kan torktumlas. Tyget är förtvättat många g..
122.00kr
Ekorondellen Pink & Purple - olika nyanser av lila och rosa/cerise. Handfärgade med giftfria färger. De är tvättbara i 60 grader, normal tvätt, kan torktumlas. Tyget är förtvättat många gång..
122.00kr
Proffessionell makeup-borste som ger ett vackert naturligt resultat varje gång. Tillverkad av finaste naturhår och framställd utan att djur blir lidande...
227.00kr
Tvättskrubb vante av hampa.Storlek: 16,5 x 11 cm..
26.00kr
Hårborste i trä. Rund, diameter 8 cm. En praktisk hårborste. Lätt att ta med sig överallt! Storlek: 8 cm diameter..
55.00kr
Passar speciellt bra för tjockt hår. Borsten passar bra till att släta ut frisyrer då man först sprayat hårspray och sedan försiktigt borstar håret.Äkta vildsvinsborst gör hårets lätt och ger en fin g..
105.00kr
Makeupsvamp för att applicera makeup i flytande eller pulverform. Den speciella formen gör det möjligt att applicera på både små och stora områden i ansiktet. Blöt den före användning.Använd den runda..
69.00kr
Vinkelformad borste för applicering av rouge, solpuder och kompakt puder. Dess form gör det möjligt att enkelt följa ansiktslinjerna för en noggrann och enhetlig applicering.Borstens längd: 206 mmMaxi..
139.00kr
Denna borste har speciellt utvecklats för att kunna genomföra alla contourings-tekniker. Borstens platta form och borsthårens mjuka textur gör det möjligt att skulptera med mycket hög precision. Perf..
167.00kr
Platt och kort borste som gör det möjligt att få en bra täckning. Perfekt för applicering av flytande eller mineralfoundation.Borstens längd: 171 mmMaximal diameter: 25 mmBorsthårens längd: 21 mmSynt..
157.00kr
Mjuk och rund foundationsborste för applicering av BB Cream och andra foundations. Borsten absorberar enkelt din BB Cream och ger ett jämt och täckande resultat. Borstens längd: 190 mm Maximal di..
167.00kr
Liten, diskret och återförslutbar Professionell pennvässare från puroBIO Cosmetics ger dina makeup-pennor den optimala spetsen för en optimal resultat. Försedd med ett återförslutbart lock och e..
35.00kr
Mjuk och rund borste, perfekt för att applicera ögonskugga på ögonlocken. Den praktiska formen av spetsen gör det möjligt att rita linjer och betona ögonlock till önskad effekt.Borstens längd: 184 mmM..
95.00kr
Sante Eyeliner Brush möjliggör med ultra-precision en uttrycksfull ögonlockslinje. Med syntetiskt borsthår och FSC-certifierat trä. ..
63.00kr
..
468.00kr
Den stora puderborsten ger perfekt applicering av pudret till ansiktet. Lätt att använda med det långa skaftet. Rund form. Mjuk, men samtidigt stark av Torayfibrer. Handtag av bambuträd. Hylsan gjor..
120.00kr
Sante Puderborste Resemodell är tillverkad av fint gethår med obehandlade toppar.  Sante Puderborste Resemodell är varsam mot din hud och ideal för daglig makeup hemma eller på resan...
149.00kr
Praktisk pensel för puder och rouge i infällningsbar hylsa...
94.00kr
Logona Pennvässare Dubbel - Vässare i 2 storlekar och uppsamlare...
39.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.