Ekologisk Tandvård för Barn

Från den tidpunkt de första tänderna visas bör tandborstning göras med omsorg, så att munhygien snabbt kan bli en del av den normala dagliga rutin.


VIKTIGT: kariesbakterier kan överföras! Hålrumsbakterier kan passera från mor till barn genom överföring av saliv. Därför är mödrar rekommenderas att inte dela redskap med sina barn; till exempel, inte slicka ditt barns sked och sedan använda den för att fortsätta mata ditt barn.

En egen tandkräm gör tandborstningen mycket roligare! En fruktig gel med en aptitretande smak av jordgubbar och hallon avlägsnar tillförlitligt matrester och plack, tack vare naturliga kiselslipmedel . Detta är mycket viktigt, eftersom bakteriell plack är primärt ansvarig för karies. Xylitol förhindrar bildningen av plack och produktionen av syror som skadar tänderna. Vad mer, eftersom barn lätt kan svälja tandkräm när du borstar tänderna, innehåller Kid tandgel varken tensider (skummedel ) eller fluorid.

Tandprodukter för Barn
Med smak av frukt. Utan flour och färgämnen. Fluorfritt skydd för mjölktänder:• Tar bort plack• Kariesförebyggande • Gum Protection• Mjuk fruktig smakEn mycket effektiv fluoridfri formula som skyddar ..
49.00kr
Tandkräm speciellt framtagen för barn och deras behov av munvård. Vi vet att barn ofta sväljer tandkrämen när de borstar - därför är det noga med att bara använda de mildaste tensiderna i tandkrämen. ..
39.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.