Ekologiska Tamponger

Ekologiska Tamponger innehåller 100% ekologisk bomull som inte är klorblekt. Våra ekologiska tamponger innehåller inga syntetmaterial, kemikalier, plast eller parfymer - höljet är tillverkat av majsstärkelse. Ekologiska tamponger är därför också biologiskt nedbrytbara och komposterbara.

Ekologiska tamponger är det idealiska valet för alla som vill ha ekologiska och naturliga material närmast kroppen och speciellt bra för dig som har känslig hud eller drabbas av återkommande svampinfektioner.

Våra ekologiska tamponger är tillverkade av Natracare, ett ledande företag inom intimhygienprodukter, och certifierade av Soil Association.

Ekologiska Tamponger
Natracare Ekologisk Tampong Normal är tillverkad av 100% ekologisk bomull med införingshylsa av papp. Natracare Ekologisk Tampong Normal är avsedd för lätt till normalt flöde. Tampong Normal motsvarar..
35.00kr
Natracare Ekologisk Tampong Normal med Applikator är tillverkad av 100% ekologisk bomull med införingshylsa av papp. Natracare Ekologisk Tampong Normal är avsedd för lätt till normalt flöde. Tampong N..
38.00kr
Natracare Ekologisk Tampong Super är tillverkad av 100% ekologisk bomull med införingshylsa av papp. Natracare Ekologisk Tampong Super motsvarar svensk tampong Normal.Natracare tamponger rekommenderas..
35.00kr
Natracare Ekologisk Tampong Super med Applikator är tillverkad av 100% ekologisk bomull med införingshylsa av papp. Natracare Ekologisk Tampong Super motsvarar svensk tampong Normal.Natracare tamponge..
35.00kr
Natracare Ekologisk Tampong Super Plus är tillverkad av 100% ekologisk bomull.Natracare tamponger rekommenderas av gynekologer till kvinnor som drabbas av vaginal klåda, sveda och återkommande svampin..
38.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.