Senses by Nature

Senses by Nature är ett svensk företag som erbjuder kroppsprodukter för alla som vill ha kvalité, upplevelse och miljövänlighet!

Senses by Nature - känsla för naturen, för människan, samspelet dem emellan och omvårdnaden, njutning där alla sinnen får utrymme och därtill en känsla för det estetiska välbefinnandet.
Senses by Nature
100% Kokostvål som med sin läckra snövita kokosfärg och fantastiskt milda och mjuka lödder lätt blir en oslagbar ekologisk och hudvänlig tvål skapad för alla. En exklusiv och mild godbit av högsta kva..
55.00kr
Underbar doft av nyhuggen gran, kåda och glögg! En ren eteriska olja att använda som doftsättare i aromalampa...
56.00kr
Aromalampor används för att sprida doft från eteriska oljor. Fyll alltid behållaren med vatten och dosera endast 1-5 droppar beroende vilken olja och storlek på rum osv. Placera ett värmeljus under va..
89.00kr
För befrämjande av hårväxt och för att ge håret glans och lyster samt hårbottnen fukt och näring. En väl avvägd sammansättning av eko ricinolja, eko kokos, eko jojoba samt D-vitaminrik och lecitinrik ..
119.00kr
Ett naturligt torrschampo att använda mellan hårtvättarna. En hjälp för att kunna tvätta håret mindre ofta vilket i förlängningen oftast ger ett mindre fett hår och en friskare hårbotten. Upplev den r..
109.00kr
Naturlig ekologisk parfym baserad på eteriska oljor och andra naturliga ämnen. Rollon.Storlek: 10 mlIngredienser / INCI: Ekologisk Ricinolja, ekologisk naturlig parfym...
69.00kr
Ansiktsolja; en ren lyx som lämnar hudensilkeslen och skyddar både den torra,mogna och känsliga huden mot fuktförlust med sitt unika innehåll av flytande vax. Vid fet hud normaliseras effektivt talgut..
129.00kr
Senses by Nature Sense of Sheabutter är en ytterst mild och återfettande gräddvit tvål utan doft tillsats. Innehåller ekologisk palm- och kokosolja, samt ekologiskt sheasmör.Storlek: 110 gIngredienser..
54.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.