Pulpe de Vie

Pulpe de Vie erbjuder ekologisk hudvård till lägre pris med fokus på "anti-waste", baserad på färska, "fula", men friska frukter som annars slängs. Frukten som används i produkterna inhandlas på de lokala marknaderna i Frankrike av lokala producenter. Allt inhandlas dessutom i säsong och av det skapas produkter som räcker hela året så att du kan njuta av härlig hudvård med ekologisk frukt hela året om! Produkterna är rika på allt som naturen har att erbjuda i form av antioxidanter, vitaminer och mineraler.
Pulpe de Vie
Boostar torr hud och trött hud, ger glans och lyster. En cocktail av frukter fulla med vitaminer. Nyckelingredienser: - Ekologisk grapefrukt, rik på vitamin C, ger din hud lyster och nytt liv. ..
169.00kr
En återfuktande ansiktskräm som aktivt och effektivt motverkar första tecken på rynkor, slätar ut huden och lämnar huden smidig tack vare extra effektiva frukter med antioxidanta och regenererande ege..
199.00kr
En detox gel med ekologisk melon som skyddar huden mot föroreningar. Miss Sunshine agerar som en barriär mot toxiner, och ger fukt och lyster till torr och livlös hud. Med varje applicering, detoxar M..
169.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.