Odylique by Essential Care

Odylique by Essential Care tillhör ett av världens största och mest sofistikerade varumärken. Odylique by Essential Care produkter tillverkas för hand av rena ekologiska växtoljor och biodynamiska örter.

De ekologiska hud- och kroppsvårdsprodukterna från Odylique by Essential Care tillverkas endast av noggrant kontrollerade och dokumenterade ingredienser som vårdar och skyddar huden. Produkter från Odylique by Essential Care är sammansatta så att de skall stödja hudens egen förmåga till återuppbyggnad utan att störa dess naturliga funktioner.
Odylique by Essential Care
Natural Health Magazine 2009 Beauty awards - Rekommenderas i kategorierna Bästa återfuktaren för torr hud Natural Health Magazine 2008 Beauty Awards - Rekommenderas i kategorin Bästa dagkräm: 'De..
150.00kr
En 100% ekologisk näringsbomb för ansiktet - ett serum av ekologiska oljor av avocado, granatäpple, nyponros och havtornsbär. Innehåller höga halter av antioxidanter och EFA som skyddar huden mot skad..
495.00kr
Kombinerad dag- och nattkräm nattkräm baserad på naturens eget botox, avocadolja, som stödjer hudens collagenproduktion och fördröjer åldringsprocessen. Bjud huden på ekologiskt kalas med denna näring..
319.00kr
(Tidigare Eczema Lotion) Margareth Weeds eget kraftpaket av ekologiska, naturligt läkande ingredienser som av tradition har använts för att dämpa irritation vid klåda och på allergibenägen hud. Urspru..
289.00kr
Bjud din hud på det bästa naturen har att erbjuda med denna sammetslena ekologiska dagkräm och ögonkräm i ett med lätt konsistens. Uppbyggd av kallpressade veganska ingredienser som sheasmör, aloe ver..
329.00kr
Ekologiskt örtshampo som vårdar och normaliserar med antibakteriella och svamphämmande egenskaper från ekologisk tea treeolja. Speciellt lämpligt vid hårbottenproblem. Motverkar klåda, och verka..
209.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.