Natracare

Natracare var först i världen med ekologiska tamponger och ekologiska bindor. Natracare intimhygienprodukter rekommenderas av svenska gynekologer. Speciellt till kvinnor som har besvär med upprepade svampinfektioner, sveda, klåda och hudallergi.

Natracare anser att kvinnor inte skall utsättas för rester av bekämpningsmedel, ftalater, dioxiner eller skadliga blekmedel. Specielt inte i en sådan känslig och absorberande del av kroppen.

Med naturliga bindor, trosskydd samt tamponger och intimservetter av 100 % ekologisk bomull, erbjuder Natracare kvinnor ett hälsosamt och naturligt val av mensskydd av högsta kvalitet.
Natracare

Förfina sökning

Natracare Ekologisk Tampong Normal är tillverkad av 100% ekologisk bomull med införingshylsa av papp. Natracare Ekologisk Tampong Normal är avsedd för lätt till normalt flöde. Tampong Normal motsvarar..
35.00kr
Natracare Ekologisk Tampong Normal med Applikator är tillverkad av 100% ekologisk bomull med införingshylsa av papp. Natracare Ekologisk Tampong Normal är avsedd för lätt till normalt flöde. Tampong N..
38.00kr
Natracare Ekologisk Tampong Super är tillverkad av 100% ekologisk bomull med införingshylsa av papp. Natracare Ekologisk Tampong Super motsvarar svensk tampong Normal.Natracare tamponger rekommenderas..
35.00kr
Natracare Ekologisk Tampong Super med Applikator är tillverkad av 100% ekologisk bomull med införingshylsa av papp. Natracare Ekologisk Tampong Super motsvarar svensk tampong Normal.Natracare tamponge..
35.00kr
Natracare Ekologisk Tampong Super Plus är tillverkad av 100% ekologisk bomull.Natracare tamponger rekommenderas av gynekologer till kvinnor som drabbas av vaginal klåda, sveda och återkommande svampin..
38.00kr
Natracare Våtservetter är tillverkade av 100% ekologiskt certifierad bomull. Natracare Våtservetter är dessutom berikade med lugnande och hudvårdande oljor av ringblomma och kamomill.Natracare Våtserv..
23.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.