Naked Lips

Svenska Naked Lips erbjuder en bred serie cerat med en kompromisslös sammansättning med näringsrika och återfuktande, ekologiska och miljömässigt hållbart odlade frukt- och växtoljor.

Naked Lips Cerat innehåller hela 99% ekologiska ingredienser, fria från GMO (ej genmodifierade) och tillverkad med 100% förnyelsebar energi. Produkterna innehåller inga parabener, paraffiner, lanolin, palmolja eller sulfiter.

Konceptet bakom Naked Lips handlar om att erbjuda ett cerat som är så rent att du kan äta det.
Naked Lips Cerat
Naked Lips Supergreens gröna och mjuka framtoning erbjuder såväl fukt och skydd som innovativ näring. Med mineraler från ekologiskt vetegräs, antioxidanter från grönt the och en härligt fruktig och fr..
40.00kr
Med en kavalkad av näringsrika och antioxidantrika oljor från några av världens mest kända superfrukter träder Naked Lips Superfruits in i dagens ljus. Mixen av frukter & bär skapar en uppfriskan..
40.00kr
Fräscht och trendigt cerat med det heta kokos-extraktet. Förutom kokos, är ingredienserna bivax, ringblomma, jojoba och rosmarin. Ett smakfullt och innovativt sätt att återfukta läpparna.Storlek: 4,25..
40.00kr
Moonstone är ett perfekt namn för detta självlysande mineral-tonade läppbalsam. Det ger en vacker naturlig lyster till din egen läppfärg. Sätt moonstone på dina läppar och ge dig ut för en dans i de..
59.00kr
Ett uppfriskande och härligt svalkande cerat för den som söker en kylande upplevelse men samtidigt värderar rena ingredienser och närande funktion. Sätt Naked Lips, Pepparmint på dina läppar och njut ..
40.00kr
I en symbios av apelsinolja och havtornsolja träder en fruktig upplevelse fram som ger både näring, fukt och antioxidativ effekt. Ett nyskapande cerat som dröjer sig kvar.Storlek: 4,25 gIngredienser /..
40.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.