Lovea

Franska Loveas löfte är en naturlig och ekologisk produkt, fri från parabener, som passar alla åldrar och hudtyper. Huvudingredienserna är sheasmör (mjukgör och vårdar) - för torr hud och torrt hår, arganolja (regernerar och ger näring) - för trött hud och hår samt monoï (reparerar och skyddar) - för normal och skadad hud och hår.

Lovea är fri från parabener, silikoner och sulfater och passar alla åldrar och hudtyper. På kort tid har Lovea blivit populär bland annat i samband som årets vinnare av victoire de la beauté 2016-2017. Kvalitetsprodukter som passar alla i hela familjen!
Lovea
100% ren, kallpressad och ekologisk arganolja för ansiktet, kroppen och håret. Passar torr och livlös hud/hår. Aktiva ingredienser: Arganolja. Från första kallpressade extraktionen från arganfrukt..
179.00kr
100% ren, kallpressad och ekologisk arganolja för ansiktet, kroppen och håret. Passar torr och livlös hud/hår. Aktiva ingredienser: Arganolja. Från första kallpressade extraktionen från arganfrukt..
199.00kr
Mjuk och sötdoftande kokosolja rik på vitaminerna A och E blir en kraftfull naturlig antioxidant som skyddar huden från skador. Multi-purpose, den kan användas som en hårmask, kroppslotion eller ansik..
189.00kr
Ekologisk kallpressad sötmandelolja som gör huden len, mjuk och återfuktad. Särskilt bra för din bebis och vid torr och irriterad hud. Fungerar utmärkt som makeupremover. Användning: Smörj in hud o..
119.00kr
Lovea Natural Tanning Dry Oil Spray, en naturlig eco-certifierad soljolja. Milt doftande med naturliga fuktgivande ingredienser som aktiverar solprocessen när du solar. Den innehåller varken UVA..
99.00kr
Regenererande kroppspeeling med arganolja. Innehåller arganolja som mjukgör din hud, extrakt från apelsinskal och socker ger dig en mild peeling och ökar cellförnyelsen, samt silica som stärker och re..
105.00kr
Brun-utan-sol med återfuktande och närande egenskaper vilket ger en jämnare hudton. Användning: Peela kroppen och applicera jämnt över det område du vill behandla. Innehåller inte UV-filter. Sto..
159.00kr
Maximalt skydd med en SPF 50+ formula och anti-age för ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna. En formula som är lätt att applicera, känns inte klibbig utan lämnar en behaglig känsla och ger min..
179.00kr
SPF 30 ger ett högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. 100% fysiskt solfilter med en formula som ger begränsad vit yta. Innehåller Tahitian Monoï som återfuktar och regenererar huden. Vattenr..
175.00kr
SPF 15 ger ett mediumstarkt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. 100% fysiskt solfilter med en mikroniserad formula som ger begränsad vit yta. Innehåller Tahitian Monoï som återfuktar och regenerer..
155.00kr
En lätt after-sun Lotion som lugnar och återfuktar huden efter solexponering. Hjälper till att förlänga din solbränna. Användning: Applicera rikligt över hela kroppen efter du har solat. Storlek..
95.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.