Lermask

Ekologisk lermask är rengörande och uppfräschande och finns för olika hudtyper. Milt men effektivt och på djupet avlägsnar lermasken för fet och blandhy, överflödigt sebum(fett), samt lämnar huden med en otroligt ren och fräsch känsla.

Ekologisk lermask för torr och känslig hud, stimulerar och ger huden en naturlig fräschör och glöd.

Vi rekommenderar att du använder lermask en gång i veckan.

Ekologisk Lermask
Ansiktsmask för ren och fräsch hy. Argiletz Gröna lermask är passande för normal till fet hy.Användning: Applicera Argiletz lermask i ett tjockt lager. Låt sitta i 10 minuter. Skölj av med ljumm..
92.00kr
För normal och fet hud samt problemhud. Djuprengörande, balanserande och högabsorberande. Naturlera - för en ren och fräsch hud Soltorkad, 100% naturlig, utan konserveringsmedel från Frankrike! ..
90.75kr
Ansiktsmask för ren och fräsch hy. Argiletz Rosa lermask är passande för känslig hy.Användning: Applicera Argiletz lermask i ett tjockt lager. Låt sitta i 10 minuter. Skölj av med ljummet vatten..
92.00kr
Ansiktsmask Sensitive Black peeling , 2x4 ml sacheer. Med aktivt kol och organisk arganolja renas försiktigt den känsliga huden. Masken lämnar huden mjuk och slät. Passar alla hudtyper. Vegan - Glu..
32.00kr
5 in 1 ler-rengörare/mask med ekologisk chiafrö-olja som ger en jämn yta. Naturliga peeling partiklar av silica, tar noggrant bort små hudflagor och fläckar. För en sammetslen hud. För alla hudtyper. ..
108.00kr
Med naturligt aktivt kol, lera och bambupulver rengör denna masken din hud på djupet och motverkar finnar och orenheter. Porerna töms på smuts och överflödigt sebum vilket efterlämnar en matt yta.Anvä..
32.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.