Lafe's

Lafe's erbjuder helt naturliga och giftfria deodoranter för hela familjen. Certifierad av Cruelty-free och innehåller inga animaliska råvaror vilket gör att de passar veganer. Deodoranterna finns i olika dofter och versioner för att passa alla. 1 % av Lafe's vinst går till att förebygga bröstcancer och öka miljömedvetenheten.

Lafe's deodoranter är fria från: Triclosan, aluminium, PEG, DEA/TEA/MEA, syntetiska parfymer och färgämnen, parabener, SLS, petroleum, mineraloljor, VOCs.
Lafe's
Ett ekologisk och helt naturlig deodorant-stift, med eteriska oljor som effektivt motverkar bakterier och svettlukt. • För aktiva människor, en behaglig doft av eteriska oljor som bidrar till att ..
87.00kr
Ett ekologisk och helt naturlig deodorant-stift, med en doft av nyduschat som håller hela dagen. De naturliga ingredienserna motverkar effektivt bakterier och svettlukt. Ett deo-stift som är behag..
87.00kr
En ekologisk och helt naturlig roll-on deodorant, med eteriska oljor som effektivt motverkar bakterier och svettlukt. • För aktiva människor, en behaglig doft av eteriska oljor som bidrar till att ..
77.00kr
En ekologisk och helt naturlig roll-on deodorant, med en doft av nyduschat som håller hela dagen. De naturliga ingredienserna motverkar effektivt bakterier och svettlukt. • En manligare doft med e..
77.00kr
En ekologisk och helt naturlig roll-on deodorant med lavendelolja för att skapa en avslappnande effekt. De naturliga ingredienserna motverkar effektivt bakterier och svettlukt. Lavendel håller dig frä..
77.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.