Läppglans

Läppglans ger glans och är transparent med eller utan färg.

Läppglans används separat för en naturlig look eller över ett läppstift för en glansig fylligare färg.

Ekologiskt Läppglans
Högpigmenterat flytande läppstift med silkeslen konsistens Genomskinligt läppglans med blank och ljus finish. Den innovativa krämiga formeln är behaglig på läpparna och sitter länge. Ger läpparna ..
115.00kr
Högpigmenterat flytande läppstift med silkeslen konsistens Högpigmenterade flytande läppstift med silkeslen konsistens som är skön på läpparna. Den flexibla applikatorn följer enkelt läpplinjen med..
135.00kr
Huden på läpparna är särskilt känslig och tunn. De närande och återfuktande ingredienser i detta lipgloss tar hand om dina läppar så väl som den bästa läppbalsam.Storlek: 4,5 gIngredienser / INCI: Ric..
135.00kr
Noggrant utvalda oliv och jojobaoljor av hög kvalitet, med en kombination av vitaminer och mineraler mjukgör och vårdar den delikata huden på läpparna.Storlek: 6,5 mlIngredienser / INCI: Ricinus Commu..
153.00kr
Mjuk konsistens med ekologisk ros, malva och lindblom ger näring och smidighet åt läpparna. Innovativ applikator för perfekt applicering för vackert glansiga läppar.Storlek: 6,5 mlIngredienser / INCI:..
119.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.