Joik

JOIK som varumärke föddes 2005 i Estland, och inspireras ständigt av den storslagna estniska naturen. JOIK kombinerar de bästa naturliga ingredienserna med modern vetenskap, design och nordiska hudvårdstraditioner. JOIK kompromissar aldrig när det kommer till sina huvudvärderingar. De är naturliga och omsorgsfulla om naturen, ansvarsfulla och hållbara och lägger stor vikt vid vacker design- I flera år har de samarbetat med estniska designers och konstnärer, vilket är synligt i deras produktdesign. Namnet JOIK kommer från ordet "joik" - den urgamla sångstilen för naturälskande samer. Joik är en unik form av kulturuttryck, som förmedlar känslor och beskriver människor, djur och natur. Joik för traditioner vidare men är samtidigt i ständig utveckling och i linje med samtiden. 
Joik Doftljus
En ren och fräsch fruktdoft med nyanser av persika och mjuk fresia. JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare sin kortare transportrutt har ett mindre ekologiskt fotavtryck. Raps bi..
159.00kr
Det saftiga och fräscha ljuset innehåller en kombination av nyplockade äpplen, gurka, grapefrukt och förfinade exotiska blommor samt nyanser av mysk och mörka träd. En komplex, ren och fräsch doft. ..
159.00kr
En harmonisk kombination av fransk lavendel, sammetslen vanilj, fyllig kokos och toner av mysk lugnar ner med sin doft. Sov gott! JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare sin korta..
159.00kr
I det klassiska vaniljljuset förenas doften av mjuk vanilj med inslag av karamell, mogen lönn och kastanj i en gräddig helhet. JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare sin kortare ..
159.00kr
Nymalda kaffebönor som har kokats till mjukt skummande kaffe ger ljuset dess berusande doft som alla som älskar kaffe njuter av. JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare sin kortar..
159.00kr
En romantisk, lyxig och berusande kombination av söta jordgubbar, hyacint, cassis, vita blommor och sandelträd som smälter samman med förförande aromer av liljekonvalj och äpple. Den fylliga doften på..
159.00kr
Söta och saftiga jordgubbar tillsammans med syrlig rabarber ger ljuset dess unika fräscha doft som påminner om soliga, varma sommardagar. JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare s..
159.00kr
Söt och lätt, mjuk och öm, precis som känslan av att bli kär – Chéries doft påminner om detta. Doften öppnar sig med en mustig kombination av svarta vinbär, päron och exotiska blommor och övergår seda..
159.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.