Månadens vara

Lendelundens sheasmör mjukgör huden och gör den smidig och elastisk. Kan motverka hudbristningar och vara effektiv vid ärrbildning! Utmärkt som bodybutter för hela kroppen samt som vintersalva!

100% naturliga råvaror varav 99% ekologiska!
Månadens Vara
-20%
Lendelunden Exotisk passion Sheasmör. Behagligt krämig som vispgrädde, fulla av vårdande växteroler! Mjukgör huden och gör den smidig, även effektiv vid ärrbildning och för att motverka hudbristningar..
115.00kr 92.00kr
-20%
Lendelunden Jordgubbsfrestelse Sheasmör. Behagligt krämig som vispgrädde, fulla av vårdande växteroler! Mjukgör huden och gör den smidig, även effektiv vid ärrbildning och för att motverka hudbristnin..
115.00kr 92.00kr
-20%
Lendelunden Kokoscreme Sheasmör. Behagligt krämig som vispgrädde, fulla av vårdande växteroler! Mjukgör huden och gör den smidig, även effektiv vid ärrbildning och för att motverka hudbristningar! Utm..
115.00kr 92.00kr
-20%
Lendelunden Limedrömmar Sheasmör. Behagligt krämig som vispgrädde med utsökt, sprudlande doft. Full av vårdande växteroler eftersom den är baserad på rå och ekologisk shea! Mjukgör huden och gör den s..
115.00kr 92.00kr
-20%
Lendelunden Solmogen Sheasmör. Behagligt krämig som vispgrädde, fulla av vårdande växteroler! Med aloe och arganolja. Kan motverka hudbristningar och vara effektiv vid ärrbildning! Utmärkt som bodybu..
115.00kr 92.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.