Hårkur

Ekologiskt hårkur/inpackning används efter schamponering för att reparera skadat och slitet hår.

Ekologisk hårkur innehåller uteslutande naturliga råvaror och är skonsamma mot din kropp och vår miljö.

Många hårkurer innehåller kemikalier som är skadliga för vår hälsa och miljö. Hårbotten är kroppens tunnaste hud och är absorberar därför lättare kemikalier och giftiga ämnen.

Genom att använda naturlig och ekologisk hårkur minskar du mängden gifter som absorberas av din kropp och gör dessutom en insats för vår miljö.

Ekologisk Hårkur/Inpackning
Näringsrika, kallpressade oljor är ett måste för att kunna hålla håret väl återfuktat och fräscht och Zoya Goes Pretty har skapat en riklig kombination av välgörande och milt doftande oljor för det. ..
145.00kr
Hårkur med havtorn och olive tillför glans och fukt. För alla hårtyper.Storlek: 125 mlCertifiering: EcocertIngredienser / INCI: Aqua,Olea Europea Oil*, Cetearyl Alco, Butyrospermum Parkii*, Lauryl Gl..
89.00kr
För befrämjande av hårväxt och för att ge håret glans och lyster samt hårbottnen fukt och näring. En väl avvägd sammansättning av eko ricinolja, eko kokos, eko jojoba samt D-vitaminrik och lecitinrik ..
119.00kr
LOGONA Age Energy Hair Treament med ekologiskt koffein ger näring och stärker och tunt hår samt vitaliserar hårbotten. Den naturliga energigivande formulan med ekologisk koffein, ekologiska gojibär, e..
149.00kr
Effektiv formula av naturligt ursprung med ekologisk aloe vera och ekologisk mandelolja garanterar optimal och skonsam rengöring. Passar även för bärare av kontaktlinser. Oftalmologiskt testad. Sto..
119.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.