Doftljus

Visst kan det vara underbart att tända ett doftljus efter en stressig dag på jobbet, kanske medan man tar sig ett avslappnande bad.

Dock är många doftljus tillverkade av paraffin och syntetiska dofter. Paraffin är en biprodukt av olja och när det brinner lösgörs sot som kan vara cancerframkallande. Sotet kan också skapa andningsproblem och förvärra för människor med astma, lung eller hjärtproblem.

De underbara ekologiska doftljusen vi säljer innehåller endast naturliga vaxer, fetter och eteriska oljor. Ekologiska doftljus innehåller inga syntetiska parfymer och har inte testats på djur.

Ekologiska Doftljus
Underbar doft av nyhuggen gran, kåda och glögg! En ren eteriska olja att använda som doftsättare i aromalampa...
56.00kr
Underbar doft av julbak, glögg, nejlika och kanel. En ren eteriska olja att använda som doftsättare i aromalampa. ..
56.00kr
Aromalampor används för att sprida doft från eteriska oljor. Fyll alltid behållaren med vatten och dosera endast 1-5 droppar beroende vilken olja och storlek på rum osv. Placera ett värmeljus under va..
89.00kr
En ren och fräsch fruktdoft med nyanser av persika och mjuk fresia. JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare sin kortare transportrutt har ett mindre ekologiskt fotavtryck. Raps bi..
159.00kr
Det saftiga och fräscha ljuset innehåller en kombination av nyplockade äpplen, gurka, grapefrukt och förfinade exotiska blommor samt nyanser av mysk och mörka träd. En komplex, ren och fräsch doft. ..
159.00kr
En harmonisk kombination av fransk lavendel, sammetslen vanilj, fyllig kokos och toner av mysk lugnar ner med sin doft. Sov gott! JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare sin korta..
159.00kr
I det klassiska vaniljljuset förenas doften av mjuk vanilj med inslag av karamell, mogen lönn och kastanj i en gräddig helhet. JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare sin kortare ..
159.00kr
Nymalda kaffebönor som har kokats till mjukt skummande kaffe ger ljuset dess berusande doft som alla som älskar kaffe njuter av. JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare sin kortar..
159.00kr
En romantisk, lyxig och berusande kombination av söta jordgubbar, hyacint, cassis, vita blommor och sandelträd som smälter samman med förförande aromer av liljekonvalj och äpple. Den fylliga doften på..
159.00kr
Söta och saftiga jordgubbar tillsammans med syrlig rabarber ger ljuset dess unika fräscha doft som påminner om soliga, varma sommardagar. JOIK doftljus tillverkas av svenskt rapsvax som tack vare s..
159.00kr
Söt och lätt, mjuk och öm, precis som känslan av att bli kär – Chéries doft påminner om detta. Doften öppnar sig med en mustig kombination av svarta vinbär, päron och exotiska blommor och övergår seda..
159.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.