Doftljus

Visst kan det vara underbart att tända ett doftljus efter en stressig dag på jobbet, kanske medan man tar sig ett avslappnande bad.

Dock är många doftljus tillverkade av paraffin och syntetiska dofter. Paraffin är en biprodukt av olja och när det brinner lösgörs sot som kan vara cancerframkallande. Sotet kan också skapa andningsproblem och förvärra för människor med astma, lung eller hjärtproblem.

De underbara ekologiska doftljusen vi säljer innehåller endast naturliga vaxer, fetter och eteriska oljor. Ekologiska doftljus innehåller inga syntetiska parfymer och har inte testats på djur.

Ekologiska Doftljus
Fresh-Minty. Brinntid ca. 25 timmar. 100% plant-baserat doftljus med högt ekologisk innehåll. Veken är oblekt bomull täckt med ett plant-baserat vax för en mjuk och naturlig låga.Användning: Försäkra ..
210.00kr
Ekologiskt doftljus med apelsin, kanel och vanilj. Ekologiskt doftljus med en blandning av ekologiska växtvaxer - kokos, carnauba, palmolja (hållbart ursprung) och bivax - kombinerade med äkta ete..
109.00kr
Ekologiskt doftljus med mandel, apelsin och vanilj. Ekologiskt doftljus med en blandning av ekologiska växtvaxer - kokos, carnauba, palmolja (hållbart ursprung) och bivax - kombinerade med äkta et..
109.00kr
Ekologiskt doftljus med mynta, kokos och vanilj. Ekologiskt doftljus med en blandning av ekologiska växtvaxer - kokos, carnauba, palmolja (hållbart ursprung) och bivax - kombinerade med äkta eterisk..
109.00kr
Ekologiskt doftljus med medelhavets doft av citrus, blommor och trä. Ekologiskt doftljus med en blandning av ekologiska växtvaxer - kokos, carnauba, palmolja (hållbart ursprung) och bivax - kombiner..
109.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.