Brun utan sol

Skaffa en vacker solbränna utan att utsätta dig för den risk som solens strålar innebär. Ekologisk brun utan sol är en säker och effektiv väg att skaffa sig en solbränna utan användning av syntetiska ämnen för både ansikte och kropp. Innehåller också vårdande och fuktgivande ingredienser.

Ekologisk brun utan sol är 100% naturlig och ger en brun hudfärg med hjälp av erythrulose, som består av ett naturligt socker och DHA, som utvinns genom jäsning av palmolja eller rapsolja. Båda de aktiva ingredienserna samarbetar med hudens proteiner i de översta hudlagren. Det är detta som ger hudens dess bruna färg. Använd gärna en peeling innan brun utan sol appliceras.

Ekologisk Brun Utan Sol
Brun-utan-sol med återfuktande och närande egenskaper vilket ger en jämnare hudton. Användning: Peela kroppen och applicera jämnt över det område du vill behandla. Innehåller inte UV-filter. Sto..
159.00kr
Nya Lavera Self-Tanning Cream för ansiktet vårdar huden och ger samtidigt en lätt, jämn solbränna. Huden är försedd med långvarig fukt och ser strålande och naturligt solbränd ut. Med ekologisk mac..
118.00kr
100 procent naturlig brun-utan-sol som ger en vacker, jämn, brun färg utan ränder och samtidigt tillför huden fukt. Används för både ansikte och kropp. OBS! Tänk på att alla brun utan solcremer kan fä..
148.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.