Biosolis

Biosolis är ett renodlat solmärke som startades av en dykare som såg behovet av korallrevsvänligt solskydd som också är bra för hälsan.

Biosolis solskyddsprodukter innehåller inga syntetiska ingredienser, utan bygger på ett s.k. fysikaliskt filter som reflekterar solens strålar.

Produkterna ger ingen "Whitening effekt" och är certifierade med Ecocert.

Biosolis tillverkar ekologisk och naturlig solkräm. Biosolis solskydd är till 100 procent baserat på naturliga mineraler och bland övriga ingredienser märks ekologisk olja och aloe vera. En komplett solskyddsserie för hela familjen utan kompromisser.
Biosolis Solskydd
Tunt, lättapplicerbart och vattenresistent solskydd för ansiktet med hög SPF50 solskyddsfaktor. Lätt att applicera och ger ett fysikaliskt solskyddsfilter som skyddar effektivt huden från solens UVA o..
199.00kr
Detta unika solskydd smälter in i huden som smör, och sprider sig optimalt och lämnar inga vita rester på huden. Den har en högt solskyddsfaktor SPF 30 skyddar huden från solens UVA och UVB strålar ge..
299.00kr
En lätt doftande torrolja med fuktgivande och näringsrika egenskaper för huden. Oljan innehåller underbara skimmereffekter (av en naturlig mineral) som ger en gyllene glöd till huden. Kan också applic..
199.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.