Ansiktsmask

Ekologisk ansiktsmask är rengörande eller uppfräschande och finns för olika hudtyper. Milt men effektivt och på djupet avlägsnar lermasken för fet och blandhy, överflödigt sebum(fett), samt lämnar huden med en otroligt ren och fräsch känsla.

Ekologisk ansiktsmask för torr och känslig hud, stimulerar och ger huden en naturlig fräschör och glöd.

Vi rekommenderar att du använder ansiktsmask en gång i veckan.

Ekologisk Lermask
För normal och fet hud samt problemhud. Djuprengörande, balanserande och högabsorberande. Naturlera - för en ren och fräsch hud Soltorkad, 100% naturlig, utan konserveringsmedel från Frankrike! ..
90.75kr
Återfuktande och lugnande ansiktsmask med uppljusande effekt för alla hudtyper. Ansiktsmasken är berikad med ekologisk gurkmeja, ingefära, vindruvsextrakt samt eteriska oljor av mandarin och frankinc..
145.00kr
Bekämpar orenheter och ger en raffinerad och matt hy. Lämpar sig bäst till kombinerad (blandhy) och oren hud. Den rengör skonsamt och noggrant. Frigör huden från talg och smuts och tar bort överflödig..
35.00kr
För en jämn och strålande hud. Lämplig för alla hudtyper. Rengör intensivt och gör sig av med döda hudceller. Mid peeling effekt. Förfinar hudens struktur. Innehåller ekologisk jojobaolja som är känd ..
35.00kr
Ansiktsmask för omedelbar återupplivad och slätare hud. Fungerar bra till alla hudtyper. Återfuktar och minskar rynkor som är orsakade av torrhet. Har också en lugnande effekt på huden. Gelform som är..
35.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.