After Sun

Ekologisk After Sun är en avsvalkande kroppslotion som hjälper huden att återhämta sig och bevara solbrännan efter en dag i solen.

Ekologisk After Sun innehåller ofta Aloe Vera och andra naturliga ingredienser med lugnande och fuktbevarande egenskaper.

Ekologisk After Sun
Uppfriskande och regenererande hudvård att använda efter solbad. Lugnar huden med ekologisk aloe vera och kamomill. Gelen är något kylande och tillför huden rikligt med fukt för att bibehålla sin uppn..
159.00kr
En lätt after-sun Lotion som lugnar och återfuktar huden efter solexponering. Hjälper till att förlänga din solbränna. Användning: Applicera rikligt över hela kroppen efter du har solat. Storlek..
95.00kr
Glittrande torrolja för hud och hår. Torroljan har reparerande och återfuktande egenskaper för både hud och hår och är berikad med Monoï från Tahiti, ekologisk kokosolja och arganolja. Torrolja absorb..
155.00kr
Torrolja för hud & hår. Torroljan har reparerande och återfuktande egenskaper för både hud och hår och är berikad med Monoï från Tahiti, ekologisk kokosolja och arganolja. Torrolja absorberas lätt..
145.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.