Aimée de Mars

Naturens dofter på din hud!

Naturen är full av underbara och energigivande dofter. De magiska dofterna i Aimée de Mars-serien består av härliga kombinationer av blom-, trä- och juiceextrakt, alkohol från ekologiskt vete och det harmoniserande vattnet från källan Saint Genulphe. Varje Aimée de Mars doft har en hjärt-not från eteriska oljor som gör dofterna raffinerade och gör att de varar länge.

Aimée de Mars grundades 2014 och tillverkas i Frankrike. Produkterna är inte ljuskänsliga och kan även användas vid graviditet.
Lily Ambre är en doft av glädje för en strålande kvinna som njuter av livet till fullo. För en karismatisk kvinna som förtjusar alla med sin naturliga charm. Underbar doft av björnbär och apelsinblom..
565.00kr
Mythique Iris är en doft för den sofistikerade kvinnan med en touch av mystik. För en kvinna vars naturliga elegans och lugna yta döljer en stark karaktär. Mythique Iris öppnar med frisk bergamott, f..
565.00kr
En solig blomdoft som innehåller eteriska oljor och harmoniserande källvatten från Saint Genulf. Adorée Hathors fängslande blomdoft kombinerar frisk bergamott och mandarin med mellannotens lotus, jasm..
565.00kr

About

Ren Skönhet säljer ekologisk makeup, parfym, hårvård och hudvård.

Vi är en auktoriserad butik med noggrant utvalda naturliga och ekologiska produkter du kan lita på.

Följ oss på Instagram och Facebook för erbjudanden och inspiration.